Måndag morgon....

Urk vilken morgon.... Jag var jätte trött idag när klockan ringde och barnen skulle väckas för att Kevin skulle till dagis. Jag har jobbat hela helgen så jag var helt slut...
Kevin kom iväg iallafall och sedan åkte jag och Tobias hem och åt en snabb frukost. Bilen skulle besiktigas kl 9.20 och när jag parkerat utanför öppnade himlen sig. Blev helt dränkt medans jag gick och checkade in. Väl i bilen igen satt jag och frös och väntade på vår tur! Som tur var gick bilen igenom utan anmärkning! Åkte hem och hällde i mitt min dagliga dos av kaffe så att jag kunde känna mig levande igen..
Nu sover Tobbe gott och jag har roat mig med att betala räkningar. Snart kommer brorsan hit med Mc Donalds till lunch.
Ikväll är det dax gör gympa igen för Kevin, hoppas att han är med idag. efter gympan ska vi på kalas hos Axel som fyller 2 år idag. Sedan kommer vi nog alla att vara ganska trötta.
Imorgon ska jag äntligen träffa Maria när Johnny ommit hem från jobbet, vi har inte fått ihop någon dag som har passat oss på länge så nu hoppas jag verkligen att det blir av imorgon. Vi ska ta en fika utan barn och bara snacka skit!

Här kommer en bild från förra veckan  då jag, Tobbe, Kevin, Noel, Meja och Julia hade en liten mysig fika i Torrekulla efter dagis!!


Rör i öronen....

Den 23 september kom då tillslut. Denna dag som jag länge fasta för. Det var dax för Tobias att operera in rör i båda öronen. Han har ju haft många öroninflammationen och alltid haft öronkatarr ända sedan födseln. Detta har gjort att det har varit vätska i öronen som har påverkat hörseln. Det har gått i perioder, ibland har det tydligt märkts att han inte hört och ibland verkat som han hört bra.
Vi kom tidigt till Frölunda Sjukhus. Hade förberett hemma med emla-plåster som tur var. De stack honom 15-20 ggr för att sätta nål men det funkade inte. De fick tillslut söva honom med mask, vilket var fruktansvärt. Det såg ut som han kvävdes och dog, så jag fick smått panik och gråt attack men sedan sov han och jag fick lämna rummet. Själva operationen tog ca. 10 minuter så det gick fort som tur var. Sedan sov han ytterligare 40 minuter och vaknade lite ledsen och förvirrad. Sov 5 timmar när vi kom hem och sedan kan man säga att jag har fått en ny son. En GLAD kille som springer runt och dansar, pratar och ropar (skriker) och är helt underbar! Herregud vilken skillnad!!!! Vilken tur att vi gjorde operationen, jag var väldigt tveksam inför detta.....

På väg in på morgonen:




På uppvaket:




Min älskade duktiga kille innan han vaknat efter operationen!


Lite nya planer på gång kanske!

Förra helgen kom Jessica, Thea och Fredrik hit för att diskutera lite framtida planer. Vi får se hur det blir med det hela, berättar senare vad det handlar om ifall det blir av!
Vi käkade räkor och ungarna busade som vanligt!







Nu ska jag ta tag i detta!

Gud vad jag kommit efter med bloggandet IGEN! Måste skärpa mig.....
Kevin har börjat på gymnastik, vi har varit där två ggr. Han ser fram emot det jätte mycket men när vi kommer dit så blir han jätte blyg och vågar inte vara med.... Konstigt tycker jag, han som är så aktiv i andra sammanhang, men han behöver antagligen några gånger på bänken och kolla in läget antar jag. Första gången var han med ända tills dom skulle börja leka och nu sist var han med 5 minuter på avslappningen och var jätte stolt för att han hade vågat!

Här är Kevin och Noel i omklädningsrummet.



Upprop



Uppställning!



Älskar dig mitt hjärta! Hoppas att blygheten släpper snart!

Besök av Noel, Meja och Julia!



Full fart i uterummet! Kevin och Noel har blivit jätte bra vänner och leker väldigt bra ihop!



Julia och Meja



Söta Noel



Meja och Tobias!

Grattis farfar Pelle 65 år!



Lördagen den 6/9 åkte vi ner till Varberg till hotel Gästis och överraskade farfar Pelle som fyllde 65 år! Mycket trevligt och farfar blev jätte överraskad. Det var ett jätte mysigt hotell och väldigt god mat, kan jag varmt rekommender, väldigt bra priser också!




Tobias in action! 4/9 2008



Kanske dax att uppdatera bloggen lite... Jag har inte haft lust eller ork men det har som vanligt varit fullt upp på alla håll så nu fyller jag på med lite bilder igen!

Kräftskiva Timmervik 30/8 2008


Kolla vilka sötnosar!






Liseberg med kusinerna 23/8 2008