Bröllop!

Idag är det söndag och igår var jag och Johnny på bröllop i Rävlanda. Det var Johnnys ena anställd Peter som gifte sig med sin Pernilla och dom var sååå fina! Maria, Dniel och Elin åkte med oss dit för jag var ju chaufför såklart. Jätte fint bröllop och god mat på festen. Skitbra musik sedan att dansa till, tyvärr så orkar jag ju inte dansa så himla mycket nu när jag bara har 5 veckor kvar till förlossningen men en stund gick ju bra iallafall.
Kevin var hos morfar och Lena och det hade funkat jätte bra. Nu har han kommit hem igen och Johnny coh Kevin fixar i trädgården som alltid på helgen när vädret tillåter. Själv ska jag nog bara ta det lugnt idag. Ny vecka på gång och på tisdag ska jag till barnmorskan, har bara tre besök kvar tills det är dags. Får se vad värdena visar, men allt har ju varit bra hittills så det är nog inga konstigheter. Bara vikten som strular lite, hade ju gått ner ett halvt kilo sist, men vad ska man göra, det är ju inte det att jag inte äter precis... Nu är jag väldigt inne på att det är en flicka som gömmer sig där inne.... Fast jag kanske ångrar mig till pojk imorgon igen, men det hade varit så kul med en av varje, fast egentligen spelar det ju inte någon roll! Längtar iallafall på att tiden ska springa iväg så att det blir dags!
 Nu ska jag dricka lite kaffe och pussa på min son innan han ska sova middag!

Puss puss

Puss puss

Ojoj... vad kan det vara där inne?

Magbilder

Magbilder

Här har jag 7 veckor kvar till förlossning coh Kevin börjar bli ganska intresserad av magen faktiskt. Tycker det är kul att känna och pussa på magen. Han är jätte gullig mot andra små bebisar.

Mys i hallen

Mys i hallen

Efter fiskdammen blev det att vi alla landade i hallen och satt och åt vårat godis... Alla barnen trötta efter kalaset, men det var jätte lyckat! Tack ni som var med och gjorde Kevins dag minnesvärd och kul!!!!

Kevins tur att fiska

Kevins tur att fiska

Nu är det Kevins tur att fiska. Alla barnen fick en godispåse och en badleksak.

Fiskdamm!

Fiskdamm!

Det var självklart att vi skulle ha fiskdamm, barnen blev glada och tyckte att det var jätte spännande! Här fiskar Tilde och Bianca står på tur.

Mera fika

Mera fika

På andra sidan bordet satt Tilde, Elisabeth, Bianca, Sanja, Christer, Tina och Rebecca

Här kommer tårtan!

H?r kommer t?rtan!

Kevin blev lite generad när alla sjöng och jag kom in med tårtan men sedan blåste han ut ljusen!

Fika!

Fika!

Här mumsar vi gott. Christer, Tina, Rebecca, Jag, Kevin, Andreé och Johnny.

Kevin fick en rutschkana av tjejligan!

Kevin fick en rutschkana av tjejligan!

Tilde ska åka nu och Rebecca står och tittar på sin mamma. Bianca och Kevin står på kö. Perfekt att ha en rutschkana i uterummet och Kevin kommer nog tycka om att ha den ner i sin pool till sommaren också.

Dax att baka till barnkalaset!

Dax att baka till barnkalaset!

Nu ska jag och Kevin baka bullar som vi ska mumsa på under barnkalaset! Kevin hjälper gärna till men vill inte smaka på degen, konstigt det som man själv älskade när man var liten!

Elmotorcykeln!

Elmotorcykeln!

Här kör Kevin på sin nya elmotorcykel som han fick av oss i present, den var mycket uppskattad och det tog inte lång tid för honom att förstå hur den funkade! Tur att vi har en inramad altan så att han kan köra i lugn och ro så mycket han vill!

Släkten!

Sl?kten!
Här käkar alla tårta och tjötar....

Kevin 2 år!

Kevin 2 ?r!
GRATTIS MIN ÄLSKADE KEVIN!!!
Den 3 maj fyllde Kevin 2 år och då var han tyvärr sjuk i lunginflammation, men vi firade med släkt några dagar senare hemma i uterummet. Det var jätte lyckat! Här har han precis blåst ut sina 2 ljus på tårtan!

Spelgalna pappa ville ha choklad...

Spelgalna pappa ville ha choklad...
Tyvärr vann dom inget....

Hej kaninen!

Hej kaninen!
Kevin var lite skeptisk först till alla kaniner men ville ändå hälsa!

Oj så mycket att titta på!!

Oj s? mycket att titta p?!!

Kevin var verkligen facinerad av allt som var nytt att se på Liseberg! Den natten sov han gott sedan!

Liseberg mars 2007

Liseberg mars 2007

Liseberg 29 mars, den helgen som det öppnade för säsongen igen, kommer nog bli att vi åker dit ett par gånger denna sommaren, Kevin tyckte att det var jätte kul! Här ska vi åka "Sagoslottet"!

Rymddräkten!!

Rymddr?kten!!
Det var spännande att titta på raketen också, vi skrattade gott när vi tog denna bilden!

Titta rockan!

Titta rockan!
Vad kul! Man får klappa... Konstigt...

Universeum Mars 2007

Universeum Mars 2007
Den 17 mars 2007 var jag, Kevin, morfar och Lena på Universeum! Detta var verkligen ett äventyr för lilla Kevin, han tyckte att det var jätte spännande! Johnny var med sina anställda i Sälen så jag och Kevin sov över hos Morfar och Lena!