Liseberg




Skriver önskelista till tomten


Tobias och Johnny vid frukostbordet


Snart är det jul....


Yes det haglar!



Johnny har varit och storhandlat som han alltid gör själv utan barn och sambo på torsdagar. Kylskåpet och de andra skåpen är återigen påfyllda, jag har plockat undan och kört race med ungarnas bilar....
Imorgon ska jag på AK (after kids) tillsammans med Linda. Vi ska ner till Kungsbacka och äta och dricka gott.... Jag har redan tjuvstartat med ett gott glas rött vin.... Tro mig, jag behöver det idag. Kevin har nu varit hemma i över en vecka pga. sjukdom men idag har det varit full fart. Igår var vi alla så uttråkade så vi bestämde oss för att åka till morbror i Timmervik på utflykt. Caroline var bortrest tyvärr så vi kunde inte träffa henne. Robin bjöd på god mat och sedan mös vi på kvällen och vi sov över.
Nu är jag trött, ska slänga mig på soffan och titta på Prison Break som jag spelade in i måndags. Det haglar ute och vi bara njuter.... Snart är det jul. Jag älskar julen!!!

Bilar, bilar och lastbilar......



Detta finns det hur mycket som helst av hemma hos oss. LOVE IT!!

Älskade syskon



På väg hem till Noel och Meja på lunch! Tack det var jätte gott!

Söndagsgrill med grannarna!









Bak dax


På väg till fotografen!


Öppna förskolan


Kan inte komma till ro....

Så jag sitter och pillar lite med kort. Fick ett jobbigt mail av en gammal vän idag så det är mycket att tänka på. Ingen som ni andra känner utan en jag träffade när jag jobbade på kryssningsbåten.


Mina älsklingar är sjuka idag.....



Idag är Kevin hemma från dagis, han har 39 i feber och har ont i huvudet säger han.... Han ligger i soffan och dricker saft, har just fått alvedon så jag hoppas han piggnar till snart. Tobias är ur form, men det är nog pga. vaccinationen för 11 dagar sedan. Han sover som en stock iallafall så det är ju bra!
Ska snart börja med middagen som idag blir kyckling i kokosmjölk. Ska fundera ut lite fler bra julklappar som ska handlas in, är snart klar tror jag!!! Några få kvar som jag inte vet vad jag ska köpa... Förslag????

Akuten....

I måndags bestämde sig Tobias för att ta Bobbycaren ner för trappan till källaren. Varför gå??? Det går ju fortare så.... Och det gjorde det. Han föll handlöst ca tre meter, rätt i betonggolvet med huvudet före, efter kom bobbycaren rätt i huvudet den med. Att inte jag svimmade, blev så himla rädd och tackade min lyckliga stjärna när han skrek. Försökte ringa barnakuten och sjukvårdsupplysningen men kom inte fram någonstans. Ringde min vän Julia och hon var så snäll och följde med mig till Östras Barnakut. Tre timmar senare var vi hemma igen. Inget brutet och det verkade inte vara någon fara. PUST!
Tack snälla Julia för att du höll mig sällskap!


Grattis på farsdag!



Ungarna tyckte att det var jätte kul att sjunga för pappa och lämna paket, Kevin sjöng ja må du leva hela dagen. Johnny fick jeans, deo och duschcreme. På em åkte vi till Lerumspalatset och badade. USCH! Det gör jag inte igen. Fy vilket ställe, läskiga ombytesrum och allmänt ofräscht. Tobbe gillade det dessutom inte alls och var bara rädd..... Kevin tyckte det var kallt i vattnet....

Fredagsmys.....



Standard här hemma är räkor varje fredag, vin och en brasa, slappa i soffan..... När ungarna somnat efter fredagsmys vill säga....

Grillning i skogen med Anna, Gustav och Willhelm!



Vi packade på ungarna för fullt och gav oss iväg, hade jätte mysigt och barnen tyckte att det var jätte kul!

Halloweenfest hos Jessica och Fredrik!

Så himla kul fest, som alltid!!!



Hemma klädde ungarna ut sig också!