Ullared

Igår var jag och vår granne Anna med hennes lille son Axel på Ullared. Det var en helt ferfekt dag att åka dit på, dagen innan löning, ingen kö ens till kassorna. Nu har jag fyllt upp med allt "bra att ha" igen så det känns bra! Köpte två små klänningar till den blivande bebisen ifall det nu skulle bli en tjej, fast ärligt talat så tror jag att det blir en kille igen! Idag är det bara en månad kvar babyn kommer..... Herregud vad fort det har gått!!!! Just idag har jag varit magsjuk men annars har jag ju verkligen mått hur bra som helst hela tiden.  Ikväll har Johnny och Kevin varit på simningen och det hade gått jätte bra. Kevins farmor hämtade Kevin på dagis idag eftersom jag var dålig så det var väldigt snällt.
Kevins 2-års dag närmar sig med stormsteg... Ska bli kul att ha kalas. I söndags var vi på kalas hos Tilde som fyllde 2 år också och det var jätte trevligt! Nästa vecka är det dags att gå på kalas hos Bianca.

Jag och Darling

Jag och Darling

Jag och Johnny leker i vattnet!

Underbart ställe....

Underbart st?lle....
Här var det verkligen vackert, hoppas att jag kan åka hit vid ett annat tillfälle.. Kanske på bröllopsresa?????

La Familia!!

La Familia!!
Nu har det börjat att synas att jag är gravid, när vi kom hem var jag i vecka 11. Här njuter vi för fulla drag!

Pappa och son i motorbåten!

Pappa och son i motorb?ten!

En annan dag hyrde vi en speedboat och åkte runt till fina udda platser och badade. Här är Kevin och Johnny i båten...

Ungarna har hittat en liten grotta på Maya Beach!

Ungarna har hittat en liten grotta p? Maya Beach!

Busarna har hittat en mysig liten grotta som dom satt och myste i precis vid vattnet!


Phi Phi öarna!

Phi Phi ?arna!
Vi besökte ävaen Phi Phi öarna i två dagar och bodde på ett jätte mysigt hotell. Jag var där för ett par år sedan och det var ju helt klart annorlunda nu efter Tsunamin. Men det var kul att vara där med min familj!

En vattenskoter.... Busungar...

En vattenskoter.... Busungar...
Här har Lova, Ann-Tilde och Kevin fått tag på en vattenskoter på stranden som dom tyckte var himla kul!

I poolen.... Yammie!

I poolen.... Yammie!
Vi bodde på ett underbart hotell som heter Orchid Resort och ligger på Karon Beach, nära havet. Dom hade ett helt underbart pool område som var jätte stort, med en jätte stor barnpool också. Här svalkar jag och älsklingen oss!

Rider på elefant!

Rider p? elefant!

En dag gjorde vi en utflykt på elefant i djungeln, det var spännande tyckte Kevin, jag och Johnny tyckte det var kul men det var himla obekvämt att sitta i en timme i upp och nerförsbackar...

I en longtailboat på utflykt i Thailand

I en b?t p? utflykt i Thailand

Här skall vi åka på en utflykt med båten som vi hyrde med chaufför hela dagen. På bilden sitter jag och Bosse med ungarna!